تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

تمجید ژنرال صهیونیستی از قدرت موشکی حزب الله

یک ژنرال صهیونیستی گفت:حزب‌ الله می‌تواند روزانه 2500 موشک به سوی ما شلیک کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۹ - ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 06
کد خبر: ۱۰۸۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر «اوری گوردین» فرمانده جبهه داخلی در ارتش رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت که در صورت درگیری با حزب‌الله لبنان، این رژیم با مشکل بزرگ شلیک ۲۵۰۰ موشک به سوی عمق اراضی اشغالی مواجه خواهد بود.

وی افزود: «من معتقدم که سید حسن نصرالله دبیر کل حزب‌الله لبنان از توانایی‌ها ما آگاه است و شکی نیست که دشمنان ما توانایی‌های اصلی‌ای دارند که متوجه نقاط ضعف ما نیز می‌شود».

به نوشته روزنامه رأی الیوم، این گفت‌وگوی ویژه با ژنرال گوردین پس از پایان رزمایش بزرگ سراسری در جبهه داخلی که طی آن تل آویو، سناریوهای امنیتی در منطقه شمالی را مورد بررسی قرار داد، صورت گرفته است. این رزمایش یک‌شنبه پیش آغاز شد و تا جمعه ادامه داشت.

این ژنرال صهیونیست در پاسخ به یک سوال ادعا کرد: «جمهوری اسلامی ایران اگر نگوییم یک تهدید استراتژیک برای اسرائیل است، باید بگوییم که یکی از تهدیدها است و آرام نمی‌گیرد. ما همیشه در همه زمینه‌ها برای بهبود دفاع و همچنین جلوگیری از توانمندی‌های طرف مقابل کار می‌کنیم.»

فرمانده جبهه داخلی رژیم صهیونیستی در ادامه اذعان داشت که مردم اسرائیل آمادگی کافی برای مواجه شدن با سناریوی نبرد در جبهه شمالی را ندارند و گفت: «مطمئن نیستم که افکار عمومی اسرائیل بفهمد چه اتفاقی می‌افتد یا چه اتفاقی خواهد افتاد، اگر روزی یک نبرد در شمال آغاز شود. روزانه ۲۵۰۰ موشک، که برخی دقیق به هدف اصابت می‌کنند و برخی در عمق مناطق مسکونی در جبهه داخلی اسرائیل فرود خواهند آمد، شلیک خواهد شد. این یک حمله بسیار بزرگ خواهد بود».

گوردین با اشاره به شکاف‌های ایمن‌سازی که باعث ایجاد نگرانی برای این نهاد امنیتی اسرائیل و شاخه‌های آن می‌شود، گفت: «شکاف‌های ایمن‌سازی وجود دارد و در سال‌های طولانی آینده نیز خلأهای زیادی در استحکام‌سازی وجود خواهد داشت و نقش ما کمک به شهروندان در مقابل این شکافها و اقدام به صورتی صحیح است».

وی چند هفته پیش در گفت‌وگو با فرانس پرس نیز تصریح کرده بود که در صورتی که درگیری با حزب‌الله لبنان، اسرائیل باید منتظر شلیک ۲۰۰۰ موشک در روز به سوی سرزمین‌های اشغالی باشد.

این ژنرال صهیونیست افزود: «شهرهای تل‌آویو و اسدود در جنوب در جنگ اخیر با نوار غزه شاهد بیشترین شلیک موشک از زمان تشکیل اسرائیل بوده‌اند. در صورتی که درگیری یا جنگی با حزب‌الله روی دهد، انتظار داریم که هر روز دست‌کم پنج برابر، موشک از لبنان به سوی اسرائیل شلیک شود»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار